För arbetsgivare

Vi erbjuder våra kunder hjälp med kompetensförsörjning oberoende av om behovet är permanent eller temporärt för att exempelvis hantera eventuella vakanser, arbetstoppar, sjukskrivningar eller föräldraledigheter.

Vi på AS&B Talents är specialister på att identifiera och rekrytera rätt person och vi tar ansvar för hela rekryteringsprocessen. I alla våra processer arbetar vi med omfattande, moderna och vetenskapligt säkerställda, begåvningstester och personlighetsinventorium för att få fördjupad insikt i kandidaternas personlighet. Via fördjupade intervjuer får vi en tydlig bild av kandidatens personlighet och potential. Detta för att säkerställa att våra kunder hittar exakt rätt kompetens och kandidat!

 

Rekrytering

Rekrytering
Vi genomför hela din rekrytering enligt vår gedigna rekryteringsmodell. Till skillnad från många av våra konkurrenter grundar vi alltid våra processer på en helhetsbedömning som inkluderar bland annat personlighetsinventorium, begåvningstester samt djupintervjuer. Allt detta för att vi ska vara säkra på att vi hittar de mest lämpade kandidaterna!

Bemanning

Bemanning
Vi tar rekryteringsprocessen för bemanningsuppdrag lika seriöst som alla våra rekryteringar och utmanar här hur branschen traditionellt sätt arbetar – allt för att våra kunder ska kunna hyra personal med störst potential och rätt kompetenser. Vår rekryteringsprocess särskiljer sig inte oavsett om du väljer att direktrekrytera eller att hyra personal via oss.

AS&B Talents

är ett dotterbolag till AS&B och etablerades under våren 2017 som ett komplement till moderbolagets befintliga verksamhet. AS&B Talents vision är att vara den ledande regionala aktören gällande kompetensförsörjning med talanger till regionens företag. Inom AS&B Talents har vi fokus på rekrytering, bemanning och utveckling av talanger i början av sin yrkesverksamma karriär.

KONTAKTA OSS

AS&B TALENTS AB
Kungsgatan 41
582 18 Linköping
013-24 49 80
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs om vår personuppgiftspolicy

facebook 

linkedin 

cv

© 2022 – AS&B Talents – Rekrytering och bemanning av talanger som ger framgång till din organisation