För talanger

AS&B Talents vision är att vara regionens främsta länk mellan talanger och organisationer eller företag som vill hitta varandra. Vi är en partner i den långsiktiga utvecklingen av såväl individ som organisation och erbjuder karriärstöd, utbildning, nätverk och även en möjlighet att hitta drömjobbet. På AS&B Talents står du som talang alltid i centrum, tillsammans med våra kunder skapar och säkerställer vi goda förutsättningar för utveckling och prestation.

Du som har fått ett jobb via AS&B Talents kan känna dig trygg i att vi finns vi vid din sida och löpande skapar gynnsamma förutsättningar för din fortsatta karriär. Vi bjuder därför kontinuerligt in till olika nätverksträffar där vi involverar våra kunder och näringslivet. Vi erbjuder exempelvis spännande föreläsningar från näringslivsprofiler och ett forum för dig att träffa andra talanger för erfarenhetsutbyte. Alla våra event är nätverksstärkande för dig som talang där vi gärna låter dig ta del av våra omfattande nätverk.

Vi besitter ett nära samarbete med våra kollegor på AS&B och involverar dem alltid i våra aktiviteter för att bygga broar för de talanger som är redo att ta sitt nästa steg i sin utveckling. AS&B har sedan starten 2002 varit en av regionens ledande aktörer inom rekrytering och utveckling av chefer och specialister.

Vi erbjuder även en rad olika aktiviteter till er som ännu inte hittat ett jobb via oss men som är registrerade i vår CV-databas. Vill du bli en del av våra omfattande nätverk? Registrera ditt CV redan idag!

AS&B Talents

är ett dotterbolag till AS&B och etablerades under våren 2017 som ett komplement till moderbolagets befintliga verksamhet. AS&B Talents vision är att vara den ledande regionala aktören gällande kompetensförsörjning med talanger till regionens företag. Inom AS&B Talents har vi fokus på rekrytering, bemanning och utveckling av talanger i början av sin yrkesverksamma karriär.

KONTAKTA OSS

AS&B TALENTS AB
Kungsgatan 41
582 18 Linköping
013-24 49 80
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs om vår personuppgiftspolicy

facebook 

linkedin 

cv

© 2022 – AS&B Talents – Rekrytering och bemanning av talanger som ger framgång till din organisation