Om oss

Vi på AS&B Talents brinner för och att hjälpa företag att hitta sina framtida medarbetare med rätt kunskaper, erfarenheter och personlighet.

AS&B Talents AB etablerades under våren 2017 som ett komplement till AS&B:s befintliga tjänsteutbud. Inom AS&B Talents har vi fokus på bemanning och rekrytering av talanger i början av sin yrkesverksamma karriär. Vi upplever att det finns en stor efterfrågan på marknaden kring denna typ av tjänster och med vår kvalificerade rekryteringsprocess är vi övertygade om att vi har mycket att tillföra marknaden.

Visionen är att vara den ledande regionala aktören gällande kompetensförsörjning inom detta område. På så sätt kompletterar AS&B och AS&B Talents verksamheter varandra vilket gör koncernen till en naturlig helhetsleverantör inom kvalificerad bemanning och rekrytering till regionens företag.

Tillsammans säkerställer vi ert företags framtida kompetensbehov och framgång!

 

AS&B Talents

är ett dotterbolag till AS&B och etablerades under våren 2017 som ett komplement till moderbolagets befintliga verksamhet. AS&B Talents vision är att vara den ledande regionala aktören gällande kompetensförsörjning med talanger till regionens företag. Inom AS&B Talents har vi fokus på rekrytering, bemanning och utveckling av talanger i början av sin yrkesverksamma karriär.

KONTAKTA OSS

AS&B TALENTS AB
Kungsgatan 41
582 18 Linköping
013-24 49 80
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs om vår personuppgiftspolicy

facebook 

linkedin 

cv

© 2022 – AS&B Talents – Rekrytering och bemanning av talanger som ger framgång till din organisation